snickare med gott öga för detaljer

Vi är företaget för dig som söker en kompetent och serviceinriktad snickare i Södertälje. Vi gör det mesta inom bygg, där vi täcker in områden som tillbyggnad, ombyggnad, renovering, och plattsättning med mera.

Reparationer.

Har olyckan varit framme och något har gått sönder i ditt hus? Hör av dig till oss så kan våra skickliga hantverkare hjälpa till med reparationen.

Tillbyggnader.

Våra snickare har full kompetens att hjälpa till att bygga ut ditt hus. Uteplatser, uterum, terrasser och andra tillbyggnader – vi fixar det.

Altaner och terrasser.

Vill du ha en skön plats att sitta och sola och mysa under varma sommardagarna? Vi kan hjälpa dig att bygga en altan – från första spiken till sista plankan.

Värt att veta, du som vill ha en altan

Grundtipset är att anlita våra duktiga och kunniga snickare för altanbygget. Ska du göra bygget själv så krävs det stora kunskaper, och vår erfarenhet säger att hemmafixare ofta kör fast på vägen och ändå tvingas anlita proffs. Det blir enklare för dig om vi är med från början till slut. 

Passar på lutande tomter

För att ett trädäck ska bli trivsamt gäller det att placera ut det på rätt sätt. Kvällssol på altanen är väl närmast ett måste för de flesta. Men det är också bra om det är lätt att ta sig till köket. Fin utsikt och skydd mot insyn är andra saker som många efterfrågar med en altan.

Bara fantasin sätter gränser

Det går att bygga en altan i stort sett hur stort som helst. Många väljer idag att bygga den runt hela huset. Men för att altanen ska bli funktionell så är placeringen viktigare än storleken. Ett riktigt stort trädäck tar gärna över och skapar ett oharmoniskt intryck.

 

Vad våra kunder säger om oss!

Gjorde en helrenovering av nyköpt hus. Väggar, tak, golv, nytt kök och detta gjordes av de absolut bästa hantverkare vi någonsin haft. Höll tiden, priset och kvalitén. Kom med egna bra idéer, var dessutom väldigt trevliga och roliga att ha runt sig i sommarvärmen 2018. Rekommenderas varmt👍

Marie Törnblad-Fors

5/5

Monica Leijon

Kolla in våra andra tjänster